A LA Galeria(fotos)
fricando de vedella
cargols en salsa a la catalana
cassoleta de cargols en salsa a la catalana
ENTRECOT de 350 grs. poc fet, el trobaras sempre al nostre menu cap de setmana
PAELLA MARINERA (MINIM 2 PERSONES)
PAELLA MARINERA (MINIM 2 PERSONES)
TURBOT ( rodaballo) al allet sobre crema de mariscs
d’aquesta manera arribem a la meitat de làny ja som al juny del 2020 , i treballem aixins cada dia per garantir la vostre i la nostre seguretat davant el COVID -19
normas de seguridad
NORMES GENERALS DE SEGURETAT , per garantir un bon servei i a mes a mes alguna recomendacio per part nostre i del que ens afecta com restaurant …. llegiu atentament i respecteu les normes per vosaltres i per nosaltres …. gracies
nova gerencia des-de l’any 2013 fins a l’actualitat , Geovana Moreira i Pablo Delgado
aperitiu a peu dret a les portes del celler
nova terraza muntada per CASAMENTS
CHEF i PROPIETARI del restaurant Pablo Delgado con 20 años de experiencia en el sector de la hosteleria
entorn unic
la nostra barbacoa gegant ,,,,al jardi de la masia , no trobaras cap igual, i la cuina de brasa del nostre chef es unica ,,, vine i tasta les millors carns a la brasa de tota catalunya